EM010897

  • 39 kr

Upptäck Smaken av Grekland med vår Grekiska Senapssås – Ett Orginalrecept som Inte Lämnar Dig Oberörd!Varför älskar vi den?Autentisk Smak: Vår Grekiska Senapsså

I lager.
Dela

Upptäck Smaken av Grekland med vår Grekiska Senapssås – Ett Orginalrecept som Inte Lämnar Dig Oberörd!

Varför älskar vi den?

  1. Autentisk Smak: Vår Grekiska Senapssås är ett äkta smakäventyr som tar dig direkt till de soliga kullarna i Grekland. Den är gjord enligt ett traditionellt grekiskt recept som ger en underbar smakupplevelse.

  2. Mångsidig: Denna senapssås är otroligt mångsidig. Den passar utmärkt som dipp till dina favoritgrönsaker, som ett smaksättare för sallader eller som en kryddig topping på din grillade mat.

  3. Hög Kvalitet: Vi använder bara de bästa ingredienserna för att skapa vår Grekiska Senapssås. Den är fri från onödiga tillsatser och konstgjorda smakämnen.

  4. Grekisk Matkultur: Denna senapssås är en hyllning till den rika matkulturen i Grekland. Den är perfekt för att ge dina måltider en extra dimension av smak.

  5. En Smakresa: Varje tugga av vår Grekiska Senapssås är som en resa till Grekland. Den har en härlig balans mellan sötma och skärpa, och den kommer att föra dina smaklökar på en oförglömlig resa.

Hur du njuter av den:

Använd vår Grekiska Senapssås som en dipp till dina favoritsnacks, som en smakfull sås till dina grillade rätter eller som en kryddig smaksättare i dina sallader. Dess autentiska smak kommer verkligen att höja smaken på dina måltider och ge dem en grekisk touch.

Så om du vill utforska Greklands smakfulla värld eller helt enkelt lägga till en extra dimension av smak till dina måltider, är vår Grekiska Senapssås ett måste i din matsamling. Upplev Greklands kultur och smak med varje tugga.

Ingredienser: vinäger, senapsfrön, socker, salt, smak-stärkelse, naturliga färgämne av gurkmeja, kaliumsorbat 0,1%, aromer, mononatriumglutamat. 

Kan innehålla spår av soja, mjölk, sesam, selleri.  

Näringsinnehåll Per 100 g:  Energi 311,16 kj / 74,2 kcal, Fett 2,6 g, Varav mättat fett 0,25 g, Kolhydrater 9,1 g, Varav sockerarter 4,5 g, Protein 3,6 g, Salt 3,6 g.