Senapssås grekisk - stark

  • 39 kr

Senapssås Grekisk - Stark är en av de mest kända såser som används i det grekiska köket. Den har en unik smak som är både kryddig och stark. Senapssås Grekisk -

I lager.
Dela

Senapssås Grekisk - Stark är en av de mest kända såser som används i det grekiska köket. Den har en unik smak som är både kryddig och stark. Senapssås Grekisk - Stark är en produkt från Paltsidis, som är en av de största grekiska leverantörerna sedan 1975. 

Såsen har ett högt näringsinnehåll och är berikad med naturliga ingredienser. Senapssås Grekisk - Stark är perfekt att använda som dip till grönsaker, kött, fisk eller friterade maträtter. Den kan också användas som en smaksättare till soppor, grytor och sallader. 

Ingredienser: vinäger, senapsfrön, socker, salt, smakförstärkare: mononatriumglutamat, naturlig färgämne: gurkmeja, aromer, konserveringsmedel: kaliumsorbat 0,1%. 

Kan innehålla spår av gluten, ägg, senap, soja, mjölk, selleri och sesam.

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 311,6 kJ/74,2 kcal, fetter, 2,6 g, varav mättade fett 0,5 g, kolhydrater 9,1 g, varav sockerarter 4, 5 g, protein 3,6 g, salt 3,6 g.