Lökchutney Karamelliserad - 220g

  • 46 kr

Utforska den djupgående smaken av vår karamelliserade lökchutney, en förpackning på 220 gram fylld med en smakrik och förförisk blandning av karamelliserad lök

I lager.
Dela

Utforska den djupgående smaken av vår karamelliserade lökchutney, en förpackning på 220 gram fylld med en smakrik och förförisk blandning av karamelliserad lök och kryddor. Varje sked bjuder på en perfekt balans mellan den sötaktiga karamellen och lökens naturliga smak.
Söt & Kryddig Blandning: Erbjuder en komplex smakupplevelse med den söta tonen från karamelliserad lök och en kryddig underton.
Mångsidig Användning: Perfekt som smakförhöjare i olika rätter, på ostbrickan eller som en spännande tillsats till matlagningen.
Kvalitativa Ingredienser: Tillverkad med noggrant utvalda ingredienser för att leverera en överlägsen smakupplevelse.
Upplev den förföriska smaken av vår karamelliserade lökchutney, en 220 grams förpackning som erbjuder en smakrik mångsidighet för att förhöja din kulinariska upplevelse."


Burk: 220 g


Ingredienser:
Lök (63%), farinsocker, äpple, socker, balsamvinäger, vinäger, extra virgin olivolja, salt, gelningsmedel: pektin, vitlökspulver, koriander, kryddor, surhetsreglerande medel: citronsyra.


Glutenfri • Laktosfri


Näringsdeklaration per 100g
Energi: 1256kJ | 297kcal
Fett: 5,5 g
varav mättad: 0,8 g
Kolhydrater: 60,1 g
varav sockerarter: 55,1 g
Fiber: 1,7 g
Protein: 1,0 g
Salt: 1,9 g