Balsamic creme med honung 200ml

  • 49 kr

Balsamic creme med honung är en krämig balsamico med en söt smak av honung som skapar en inspirerande medelhavsdoft. Den är perfekt för att smaksätta och garner

I lager.
Dela

Balsamic creme med honung är en krämig balsamico med en söt smak av honung som skapar en inspirerande medelhavsdoft. Den är perfekt för att smaksätta och garnera alla typer av maträtter, från fisk och kött till grönsaker, ost, glass och frukt. Med sin unika smak och doft är den en idealisk ingrediens för att ge dina recept ett lyft. 

Balsamic creme med honung är utmärkt för att skapa intressanta smakupplevelser. Den har en balanserad syra som ger den en fräschhet som passar perfekt ihop med den söta smaken av honung. Du kan använda den som en dressing, marinad eller som en dip. Balsamic creme med honung är också rik på antioxidanter och vitaminer som gör den till ett hälsosamt alternativ. 

Balsamic creme med honung är enkel att använda. 

Ingredienser: druvmust 45%, honung 22%, vinäger från druvor 25%, fruktos 8%

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 908 kJ/ 217 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 49 g, Varav sockerarter 48 g, Protein 1,4 g, salt 0 g.