Balsamic creme med granatäpple

  • 44 kr

Smakrik och krämig balsamico från grekiska Ophellia med smak av granatäpple. En unik kombination som ger en balans mellan sötma och syra. Denna balsamico ä

I lager.
Dela

Smakrik och krämig balsamico från grekiska Ophellia med smak av granatäpple. En unik kombination som ger en balans mellan sötma och syra. 

Denna balsamico är perfekt för att skapa en rik och unik smakupplevelse till maträtter, drycker, ostbrickor och efterrätter. Den härliga smaken av granatäpple tillsammans med den läckra balsamicon från Ophellia kommer att ge dina gäster en upplevelse de sent kommer att glömma. 

Låt dem njuta av den syrliga och smakrika kombinationen av balsamico och granatäpple som ger en magisk smakupplevelse. Låt dina gäster njuta av en förförisk smakupplevelse med balsamico creme med granatäpple från grekiska Ophellia. 

Den krämiga och smakrika balsamicon med smak av granatäpple kommer att lyfta alla dina maträtter. 

Ingredienser: Granatäpple juice 35%, koncentrerad druvmust 35%, vinäger från druvor 29,1%, Xantangummi 0,8%, kaliumsorbat 0,1%%

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 527 kJ/126 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 35 g, Varav sockerarter 34 g, Protein 0 g, salt 0 g.