Blomsterhonung 450g

  • 139 kr

Blomsterhonung 450g - En lätt och doftande upplevelse! Kom och njut av den läckra blomsterhonungen som produceras från maj till augusti från de vilda blommorna

I lager.
Dela

Blomsterhonung 450g - En lätt och doftande upplevelse! Kom och njut av den läckra blomsterhonungen som produceras från maj till augusti från de vilda blommorna i Makedoniens bergsområden. Blomsterhonung är perfekt för att använda som sötning i din favoritdryck eller mat. 

Den har en unik smak som du kommer att älska. Vår blomsterhonung är 100% naturlig och utan tillsatser eller konserveringsmedel. Dessutom är den rik på antioxidanter som hjälper dig att hålla dig frisk och energisk. 

Om du letar efter en lätt och doftande honung som är perfekt för att söta din mat eller dryck, är Blomsterhonung 450g det perfekta valet. Den är 100% naturlig och ekologisk och har en unik smak som du kommer att älska. Beställ nu! 

Ingredienser: Blomsterhonung. 

Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 1424 kj / 340 kcal, Fett 0 g Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 85 g, Varav sockerarter 75 g, Protein 0 g, Salt 0 g.