Extra virgin Olivolja från kalamata-området. Perfekt, balanserad, ömt bitter fast konsistens. Färsk örtig doft som kryddig och timjan och några toner av citrusfrukter och bittermandel kan upptäckas.Kalamata har en extremt låg syrehalt av 0,3% och har en smakfullt balanserad karaktär
Produktionsmetoden, regionen och blandningen av olivsorter resulterar i en olivolja med en fruktig och något kryddig smak samt subtil arom. Under sin hållbarhetsperiod kommer dess surhetsgrad inte att överstiga 0,4%.
Extremt låg surhetsgrad: En olivolja som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.
100% Extra Virgin Olivolja: Högsta kvalitet med en autentisk smakupplevelse.
Premiumkvalitet: Förfinad och framställd med precision för att säkerställa överlägsen smak och kvalitet.
Ingredienser: Extra jungfruolivolja,
Näringsinnehåll per 100 ml: Energi 3389 kJ / 900 kcal, Fett 77 g, Varav mättat fett 14 g, Kolhydrat 0 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 0 g, salt 0 g.