Gigantes plaki - Bönor i tomatsås

  • 42 kr

Gigantes Plaki är en grekisk maträtt som påminner om de brittiska baked beans. Den här delikata rätten är tillverkad med bönor, lök, persilja, tomat och dill. B

I lager.
Dela

Gigantes Plaki är en grekisk maträtt som påminner om de brittiska baked beans. Den här delikata rätten är tillverkad med bönor, lök, persilja, tomat och dill. Bönorna kokas i tomatsås tillsammans med de andra smakrika ingredienserna, vilket ger en utsökt smak och doft. 

Gigantes Plaki är ett måste för alla som vill uppleva den riktiga smaken av Grekland. Det är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en nyttig och god maträtt. Den är lätt att laga och passar perfekt för alla tillfällen. Njut av den unika smaken av Gigantes Plaki - bönor i tomatsås!

Ingredienser: Stora smörbönor 65%, vatten, sojaolja 6%, skallad tomater 6%, tomatpuré 4%, lök, salt, socker, dill, persilja, röd- och svartpeppar, antioxidanter, kalium, metabisulfit. 

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 534 kJ/128 kcal, Fett 6,7 g, Varav mättat fett 1 g, Kolhydrat 10,8 g, Varav sockerarter 3 g, Protein 6 g, salt 1,3 g.