Vinbladsdolmar 230g

  • 69 kr

Vinbladsdolmar 230g från Paltsidi är inte bara enkla att ha med sig och reda att äta, de är också fyllda med smakrikt ris! Grekiska vinbladsdolmar är ett måste

I lager.
Dela

Vinbladsdolmar 230g från Paltsidi är inte bara enkla att ha med sig och reda att äta, de är också fyllda med smakrikt ris! Grekiska vinbladsdolmar är ett måste för alla som söker efter en ny smakupplevelse. 

De är utmärkta att servera som en del av en buffé eller som ett läckert mellanmål. Vinbladsdolmarna är fyllda med smakrikt ris och är perfekta för att fylla upp magen på ett nytt och spännande sätt. 

Njut av de goda smakerna och den unika konsistensen som vinbladsdolmarna har att erbjuda! Fyll din dag med smakrik mat från Paltsidi. 

Ingredienser: Kokt ris 60%, vatten, vinblad 10%, lök, solrosolja, salt, dill, mynta, svartpeppar, aciditetsregulator citronsyra. Kan finnas spår av sulfiter

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 528 kJ/139 kcal, Fett 2,1 g, Varav mättat fett 2,7 g, Kolhydrat 18 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 2,1 g, salt 1,3 g.